Jeste za jedno istraživanje ​​Jordana, raznolike zemlje na Bliskom istoku? Život u Jordanu teče sporije i mnogi posjetitelji tvrde da su imali osjećaj kao da su se vratili u prošlost. Osim toga, Jordan je siguran i nudi savršen odmor, bilo da istražuješ stare znamenitosti ili ležiš pod suncobranom na plaži, a uz to slatka baklava i sočno voće će vam na svakom koraku biti pri ruci.

Direktni let je iz Beča i iznosi 19 eura(postoji i opcija iz Zagreba po cijeni 77 eura), a smještaj u Hotelu će vas koštati 129 eura(možete uz kupon za popust spustiti dodatno cijenu na 121 eur) za 2 osobe, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi samo 79 eura! Datum leta i povrtka je 03.05. – 10.05.2022.

Avio kartu možete kupiti ovdje

Smještaj možete rezervirati ovdje:

SMJEŠTAJ:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 121 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Ukoliko želite provjeriti i ostale smještaje i cijene, možete preko ovog linka. Također i dalje imate uz gore navedeni kupon popust na sve smještaje -6%!

Podijeli: