Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.   Priuštite si nekoliko dana u ovoj prekrasnoj zemlji ili otputujte na cijeli tjedan.  Datum leta i povratka je 02.04.-07.04.2022. – 15 eura, a dodali smo još 3 dodatna datuma ukoliko vam ne odgovara ovaj.
07. 04.- 14. 04.- 17 eur
12. – 16.  – 26 eur
21. – 26.  –  29 eur

MALTA – 6 dana, Let + vrhunski hotel s bazenom – 83 eura!

Avio karte iz Zagreba su 15 eura, a smještaj u vrhunskom Hotelu s bazenom je je 136 eura za 2 osobe. Cijena cijelog aranžmana po osobi je samo 83 eura! Zaista fenomenalna prilika za odmor na Malti!

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 136 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Uvjeti ulaza na Maltu na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Zagrebu, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: