Ovo je zaista jedna nevjerovatna prilika za odmor u Egiptu, točnije u Sharm El Sheiku, poznatom turističkom mjestu. Let je iz Beča i iznosi 88 eura, a smještaj u Aqua&Spa resortu s doručkom će vas koštati 224 eura za 7 noćenja. Ukupni trošak cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi samo 199 eura što je zaista odlična cijena s obzirom što sve ovaj resort nudi! Datum leta i povratka je 19.11.2022.-26.11.2022.

Avio kartu možete kupiti ovdje

Smještaj možete rezervirati ovdje:

SMJEŠTAJ:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 224 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Beču, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Uvjeti ulaska u zemlju:

Hrvatskim državljanima je za ulazak u Egipat potrebna viza.

http://www.mvep.hr/en/consular-information/visas/visa-requirements-overview/egypt,58.html

  • Vizu valja ishoditi u Veleposlanstvu Arapske Republike Egipat u Zagrebu, u Babonićevoj 58.

http://www.mvep.hr/hr/predstavnistva/veleposlanstva-stranih-drzava-u-rh/egipat-zagreb,29.html#p

  • ili on line putem egipatskog e-visa portala:

https://visa2egypt.gov.eg/eVisa/Home

Uvjeti ulaska u pandemijskim okolnostima:

Imunizirane osobe

Osobama koje su u cijelosti imunizirane je dopušten ulazak 14 dana nakon primitka posljednje predviđene doze jednog od cjepiva odobrenog od strane Svjetske zdravstvene organizacija i egipatskih vlasti. Odobrena cjepiva su: Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sinopharm, Sinovac, Sputnik, Johnson & Johnson.

Neimunizirane osobe:

Nemuniziranim osobama je dopušten ulazak uz predočenje negativnog nalaza PCR testiranja u kojem razdoblje od izuzimanja uzorka do ulaska u Egipat nije dulje od 72 sata. Nalaz treba biti na arapskom ili engleskom jeziku. Djeca mlađa od 6 godina izuzeta su od ove mjere. Nalazi ID Now, PCR-NAA, Antigen, IGg-IGm testiranja nisu prihvatljivi za ulazak u zemlju.

Dolazni putnici koji putuju vezanim letovima prema turističkim destinacijama u Sharm el Sheikh, Tabu, Hurghadu, Marsa Alam imaju mogućnost podvrgavanja testiranju na konačnim destinacijama po cijeni od 30 USD. U slučaju pozitivnog nalaza putnici se moraju samoizolirati u svojoj hotelskoj sobi. Liječenje se provodi u suradnji s egipatskim zdravstvenim vlastima i o trošku putnika/ ugovorenog privatnog zdravstvenog osiguranja. VRH Kairo preporuča testiranje prije putovanja radi izbjegavanja mogućeg pozitivnog ishoda testiranja u Egiptu te provođenja karantene i liječenja tijekom boravka u hotelu.

Podijeli: