Jeste za jedan odmor u Grčkoj?  Solun je jedan od najljepših gradova u Grčkoj.  Fantastično je mjesto za odmor i za opuštanje uz zalazak sunca. Posebna atrakcija grada je bijeli toranj koji će vam doslovno oduzeti dah! Postoje stotine stepenica do vrha, ali su vrijedne pogleda na more i grad ispod.

Povratna avio karta iz Zagreba (direktni let) je samo 17 eura, a hotel na samoj plaži iznosi 82 eura za 2 osobe, što bi značilo da je cijena aranžmana samo 58 eura po osobi!

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

SMJEŠTAJ:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 82 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Zagrebu, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: