Nikad jeftinije do odmora u Maroku, državi koja živi punim plućima od jutra do mraka bilo da se prošetate u jutarnjim ili večernjim satima, uvijek je vreva i veselje.

Direktni let je iz Venecije i iznosi samo 18 eura,  a ukoliko trebate smještaj, ispod ponuda sa smještajem.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  Datum leta i povratka iz primjera je 20.05.- 23.05. 2022., a postoje i datumi 16.05.-23.05. i 06.05.-13.05.

MAROKO: 4 dana, Let + Hotel na odličnoj lokaciji samo 51 eur!

Avio karta je 18 eura,  a hotel na odličnoj lokaciji iznosi samo 66 eura za dvije osobe, što bi značilo da je cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) samo 51 eur po osobi!

Avio kartu možete kupiti ovdje:

Ostale datume možete rezervirati ovdje: 16.05.-23.05. i 06.05.-13.05.

Smještaj možete rezervirati ovdje:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 66 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Na sve cijene možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Veneciji, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Uvjeti za ulaz u državu:

Trenutne covid uvjete ulaza u Maroko možete provjeriti na ovom linku:

Podijeli: