Lisabon je jedan od najstarijih gradova u Europi, ali i jedan od najljepših. Poznat kao izrazito opušten grad pun života. Stoga prošetajte i opustite se te zaplešite uz pomoć ginjinhe i fada.

Povratna avio karta je iz Venecije ili Zagreba. Cijena karte iz Venecije je 40, a iz Zagreba 81 euro. Datum leta i povratka je iz Vencije je 15.10.-19.10.2022., a iz Zagreba od 04.06.-08.06.2022.

Let iz Venecije direktan, a iz Zagreba ima konekciju preko aerodroma u Milanu.

LISABON – 5 dana, Let + Hotel na odličnoj lokaciji s doručkom – 95 eura!

Kako smo vidjeli iznad, avio karte iz Vencije su 40eura, a smještaj u hotelu na odličnoj lokaciji s doručkom že vas koštati 55 eura(uz kupon). Cijena cijelog aranžmana po osobi je samo 95 eura. Ukoliko odaberete opciju s letom iz Zagreba, cijeli aranžman će vas koštati 136 eura po osobi za 5 dana također.

AVIO KARTE IZ VENECIJE MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 111 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Uvjeti ulaza na Portugal na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Veneciji, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: