Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.   Priuštite si ljetovanje u ovoj prekrasnoj zemlji.  Datum leta i povratka je 25.06.-30.06.2022., a dodali smo još 1 datum u 6. mjesecu jeftiniji za 20 eura!

Avio karte iz Zagreba su 40 eura ili 20 eura na drugi datum, a smještaj s bazenom je je 151 eur za 2 osobe. Cijena cijelog aranžmana po osobi je samo 115 eura ili 95 eura ukoliko odaberete raniji termin u 6.mjesecu. Vrhunska prilika za ljetovanje na Malti!

AVIO KARTE NA DATUM 25.06.-30.06. MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE NA DATUM 09.-14.06. MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 151 eur za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Uvjeti ulaza na Maltu na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Zagrebu, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: