Priuštite si ljetovanje iz snova u ovoj prekrasnoj zemlji. Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje. Dakle, imat ćete priliku za kušati razne specijalitete, vidjeti divne građevine te se okupati na Malteškim prekrasnim plažama.   

Datum leta i povratka je 07.07.-12.07.2022.

Avio karte iz Zagreba su 31 eur, a smještaj u Hotelu s rooftop bazenom i doručkom iznosi 210 eura za 2 osobe, stoga je cijena cijelog aranžmana po osobi samo 136 eura! Zaista fenomenalna prilika za ljetni odmor na Malti!

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati 210 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Uvjeti ulaza na Maltu na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Zagrebu, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: