Nikad jeftinije do odmora u Maroku, državi koja živi punim plućima od jutra do mraka bilo da se prošetate u jutarnjim ili večernjim satima, uvijek je vreva i veselje.

Direktni let je iz Venecije i avio karta u oba smjera iznosi samo 8 eura!!!,  a ukoliko trebate smještaj, ispod ponuda sa smještajem.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  Datum leta i povratka iz primjera je 17.05.- 24.05. 2022., a postoje i datumi 10.05.-17.05., 26.4 – 3.5, i 7.5 – 14.5.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

MAROKO: 8 dana, Let + Hotel odličnih ocjena s doručkom samo 72 eura!

Kao što smo vidjeli iznad, avio karte su 8 eura, a za vas smo pronašli fenomenalan hotel koji ima ocjenu 8,6/10 po cijeni 129 eura za 8 dana za 2 osobe, štp bi značilo da vas cijeli aranžman za 8 dana (let + hotel) košta samo 72 eura po osobi!

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Ukoliko želite pogledati ponudu i ostalih smještajnih objekata, možete ovdje

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Veneciji, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: