Evo jedna odlična cijena za posjet divnom Stockholmu. Direktni let je iz Stockholma i avio karta u oba smjera iznosi samo 17 eura! Posebno je dobro što su datumi polaska i povratka od četvrtka do nedjelje, odnosno produženi vikend 🙂 Ukoliko trebate smještaj, ispod link za najbolje cijene smještaja.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  Datum leta i povratka iz primjera je 12.05.- 25.05. 2022.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

Ukoliko želite pogledati ponudu smještajnih objekata, možete ovdje

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: