Istanbul – Spoj modernog i dugogodišnje tradicije, “orijent” na dva kontinenta, te čarobni Bosfor – glavne su odlike Istanbula – euroazijskoga grada. Istanbul je u 2014. godini proglašen najpopularnijom turističkom destinacijom na svijetu. Zbog njegove bogate povijesti i činjenice da se radi o jedinom gradu na svijetu koji se proteže na dva kontinenta (Europa i Azija), ovo je putovanje koje ne smijete propustiti!

Diretni let iz Beča je 121 eura ili iz Zagreba 141 eur (s kratkim konekcijama od cca 1h na aerodromu u Frankfurtu) . Smještaj u Hotelu starom dijelu Istanbula, popularnom Sultanahmetu, na odličnoj lokaciji koštat će vas samo 138 eura za 2 osobe uz kupon koji imate dole niže za popust na originalnu cijenu! Dakle cijeli aranžman, tj. let + hotel za 8 dana će vas koštati samo 190 eura po osobi, odnosno 206 eura ukoliko putujete iz Zagreba.

The Lola Hotel je smješten u centru Istanbula, na 10 minuta hoda od Velikog bazara i Plave džamije, udaljen je 1,6 km od Aja Sofije i 1,8 km od Cisterne Bazilike.

Datum leta i povratka iz Beča je 27.04.-04.05.09. 2022., a iz Zagreba 26.04.-03.05.2022.

*Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  

AVIO KARTE IZ BEČA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Ukoliko želite pogledati ponudu i ostalih smještajnih objekata, možete ovdje

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Beču ili Zagrebu, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za neku destinaciju na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: