Nikad jeftinije do ljetovanja u Mykonosu! Povratna avio karta u 7. mjesecu iznosi samo 19 eura!

Direktni let je iz Venecije i avio karta u oba smjera iznosi samo 19 eura!!!,  a ukoliko trebate smještaj, ispod ponuda sa smještajem.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  Datum leta i povratka iz primjera je 06.07..- 12.07. 2022.,

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Veneciji, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: