Jeste li znali da Cipar broji prosječno 3000 sunčanih sati godišnje? Ako to usporedimo Glasgowom u Škotskoj koji godišnje ima nešto više od 1200 sunčanih sati, shvatit ćemo koliko je savršena klima na Cipru! Osim jako puno sunca, čekaju vas prekrasne plaže, kristalno čisto more i ukusna hrana. Zvuči obećavajuće, zar ne?  Direktni let je iz Zagreba i iznosi 17 eura!,  a ukoliko trebate smještaj, ispod link za najbolje cijene smještaja.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka iz primjera je 18.05.- 25.05. 2022., ali postoji jako puno i drugih datum pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: