Fuerteventura je poznata po svojim prekrasnim pješčanim plažama . Prijatelji dugih šetnji i pješačenja na plaži će biti oduševljeni. Kristalno čista voda sa svojim intenzivnim plavim i tirkiznim tonovima oduševljava vas posvuda. Dodajte tome obilje sunca i idealne uvjete za vodene sportove čine Fuerteventuru pravim rajem za odmor . 

Direktni let je iz Venecije i iznosi 30 eura u oba smjera,  a ukoliko trebate smještaj, ispod link za najbolje cijene smještaja.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka iz primjera je 19.05.- 26.05. 2022., ali postoji jako puno i drugih datum pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: