Nikad jeftinije do Londona! Posjetite London, prijestolnicu Engleske za samo 7 eura iz Rijeke, Zadra ili 8 eura iz Pule, a povratna avio karta je vaša za 14, odnosno 16 eura iz Pule!! Ukoliko trebate smještaj ispod link za najbolje cijene i dodatni kupon za popust!

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka iz primjera je Rijeka 05.05.- 12.05. 2022., iz Pule 08.05.-12.05.2022. i iz Zadra 03.05.-10.05.2022.

Napomena: postoji jako puno i drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera.

AVIO KARTE IZ RIJEKE MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ PULE MOŽETE KUPITI OVDJE:

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: