Odmor na turskoj rivijeri? Evo odlične prilike za Antalyu! Povratna avio karta je iz Beča i iznosi 108 eura, a smještaj u Hotelu s bazenom i All inclusive paketom će vas koštati samo 100 eura za 2 osobe, odnosno ukupna cijena cijelog aranžmana (let + all inclusive smještaj) za svih 6 dana iznosi samo nevjerovatnih 158 eura! Cijena se odnosi na jednu osobu.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka iz je 17.05.- 22.05. 2022

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDA SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: