Jedna odlična ponuda za provesti 3 dana u Bratislavi. Let iz Zagreba smo pronašli za samo 11 eura (povratna avionska karta) , a smještaj u hotelu će vas koštati 57 eura za 2 osobe tako da je cijena po osobi ukupno 39 eura za 3 dana! Možete također doplatiti 9 eura za doručak za 3 dana po osobi.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka je 27.04.-29.04.2022

Napomena: postoji jako puno i drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ove cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: