Istanbul je u 2014. godini proglašen najpopularnijom turističkom destinacijom na svijetu. Zbog njegove bogate povijesti i činjenice da se radi o jedinom gradu na svijetu koji se proteže na dva kontinenta (Europa i Azija), ovo je putovanje koje ne smijete propustiti! Spoj moderne i dugogodišnje tradicije, “orijent” na dva kontinenta, te čarobni Bosfor ostavit će vas bez daha! Avio karte iz Beča u jednom smjeru su 46 eura, a povratna je vaša za 92 eura. Link za kupovinu avio karata pronađite ispod. Datum leta i povratka je 30.10.- 05.11. 2022. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

Ukoliko tražite cijeli paket, let + hotel evo ispod odlične ponude!

ISTANBUL: 7 dana, Let + Hotel u samom centru s doručkom – 137 eura!

Kao što znamo, povratna avio karta iznosi 92 eura i ako na to dodamo Hotel u centru s doručkom po cijeni 91 eur za 7 dana za 2 osobe, dolazimo do cijene cijelog aranžmana(let + hotel) za samo 137 eura po osobi za svih 7 dana! Ispod linkovi za kupovinu ovog aranžmana.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Beču, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: