Tenerife – izrazito popularan turistički otok, jedan od sedam Kanarskih otoka i dio je španjolskog teritorija. Svake godine ga posjeti pet milijuna turista posjeti. To ga čini najposjećenijim otokom arhipelaga i ujedno najnaseljenijim otokom Španjolske. Mi smo pronašli za vas jednu odličnu ponudu za putovanje na ovaj divni otok kojeg još zovu otok vječnog proljeća.

Direktni let je iz Venecije, ali smo pronašli za vas i opciju s polaskom iz Zadra. Uz to pronašli jedna odličan Hotel s bazenom koji će vas koštati samo 93 eura za osobe za svih 5 dana. To znači da cijeli paket aranžman let + hotel za svih 5 dana iznosi samo 138 eura po osobi ukoliko putujete iz Venecije, odnosno ukoliko putujete iz Zadra iznosi 193 eura, ali aranžman iznosi čak 8 dana za tu cijenu!

Datumi polaska i povratka iz Venecije su 10.05.-14.05.2022, a iz Zadra* 10.05.-17.05.2022. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju Hotela.

*Let iz Zadra nije direktan i ima povezani let preko drugog aerodroma.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE IZ VENECIJE

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE IZ ZADRA

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU HOTELA

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: