Odmor na Sardiniji vam je na dohvat ruke! Povratnu avionsku kartu iz Budimpešte možete kupiti već za 24€ !  Za vas smo pronašli lijep resort s bazenom na odličnoj lokaciji koji će će vas koštati 166 eura za dvije osobe za 5 dana. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + smještaj u resortu) iznosi samo 107 eura po osobi. Datum leta i povratka je 10.05. – 14.05.2022. Postoji dosta drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovaj ne odgovara.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

RESORT MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: