Rim je jedan od najpopularnijih turističkih gradova Europe. Pronašli smo za vas ponude jeftinih letova iz Zadra, Splita ili Zagreba već od 17 eura! Svi letovi su direktni i uključuju i povratnu avio kartu. Datuma je više u ponudi pa nam se javite ukoliko vam navedeni datumi ne odgovaraju. Uz jeftine avio karte za vas smo pronašli lijep smještaj s doručkom koji će će vas koštati 95 eura za dvije osobe za 4 dana. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + smještaj s doručkom) iznosi samo 65 eura po osobi iz Zadra. Karte iz Splita ili Zagreba su skuplje par eura. Datumi leta i povratka ispod, kao i u linkovi za kupovinu karata i smještaja.

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE 16.05.-19.05. – 17 eur

AVIO KARTE IZ SPLITA MOŽETE KUPITI OVDJE 24.05-29.05. -19 eur

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE 13.06.-18.06. – 29 eur

SMJEŠTAJ S DORUČKOM MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: