Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Jeste za jedan odmor na Cipru i na najvećem Grčkom otoku Kreti odjednom? Pronašli smo za vas kombinaciju 3 dana na Cipru i 5 dana na Kreti. Polazak i let je iz Zagreba 08.05., boravak na Cipru do 11.05., zatim avion za Kretu na dan 11.05., boravak na Kreti do 15.05. te povratni let na dan 15.05. Osim jako puno sunca, čekaju vas prekrasne plaže, kristalno čisto more i ukusna hrana. Zvuči obećavajuće, zar ne?  Napomena: Polazak je iz Zagreba, a povratak je u Budimpeštu.

 Datum leta i povratka iz primjera je 08.05.- 15.05. 2022., ali postoji drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera.

AVIO KARTE

AVIO KARTU ZAGREB – PAPHOS MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU PAPHOS – KRETA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU KRETA – BUDIMPEŠTA MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ

APRTMAN NA CIPRU MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

APRTMAN NA KRETI MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: