Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Rim je jedan od najpopularnijih turističkih gradova Europe. Pronašli smo za vas ponude jeftinih letova iz Zagreba već od 17 eura u jednom smjeru, a povratna je vaša za 27 eura! Datuma je više u ponudi pa nam se javite ukoliko vam navedeni datumi ne odgovaraju. Datumi letova ispod, kao i u linkovi za kupovinu avio karata i smještaja.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE 06.06.-11.06.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE 06.06.-12.06.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE 05.06.-11.06.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE 09.07.-16.07.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE 22.07.-25.07.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE 23.07.-25.07.

SMJEŠTAJ MOŽETE POTRAŽITI OVDJE:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: