Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Tenerife – izrazito popularan turistički otok, jedan od sedam Kanarskih otoka i dio je španjolskog teritorija. Svake godine ga posjeti pet milijuna turista posjeti. To ga čini najposjećenijim otokom arhipelaga i ujedno najnaseljenijim otokom Španjolske. Mi smo pronašli za vas jednu odličnu ponudu za putovanje na ovaj divni otok kojeg još zovu otok vječnog proljeća.

Let je iz Zadra, a uz to pronašli odličan Hotel smješten u tropskim vrtovima površine 4000 m², udaljen je 10 minuta hoda od plaže Puerto de la Cruz. Posjeduje veliki vanjski bazen i apartmane s balkonima. Cijeli aranžman, povratna avio karta + smještaj u ovom hotelu koji će vas koštati samo 156 eura po osobi za svih 5 dana.

Datumi polaska i povratka iz Zadra* 10.05.-14.05.2022. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju Hotela.

*Let iz Zadra nije direktan i ima povezani let preko drugog aerodroma.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE IZ ZADRA

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU HOTELA

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: