Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Što kažete na odmor na Santoriniju i to s polaskom iz Zagreba? Zašto ne! Pronašli smo odličnu kombinaciju u kojoj je u cijeni povratna avio karta iz Zagreba i apartman s balkonom uz more! Cijeli aranžman (let + apartman) za 5 dana iznosi samo 173 eura po osobi!

Datum leta i povratka je 05.06.-09.06.2022.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU

Let ima konekcije preko drugih aerodroma. Layoveri su u prosjeku 3h.

APARTMAN MOŽEŠ REZERVIRATI OVDJEcijena s popustom 162 eura

NAPOMENA: Registrirajte se ovdje za popust

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: