Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima 🙂

Jeste li znali da Cipar broji prosječno 3000 sunčanih sati godišnje? Ako to usporedimo Glasgowom u Škotskoj koji godišnje ima nešto više od 1200 sunčanih sati, shvatit ćemo koliko je savršena klima na Cipru! Osim jako puno sunca, čekaju vas prekrasne plaže, kristalno čisto more i ukusna hrana. Zvuči obećavajuće, zar ne? 🙂

Direktni let je iz Zagreba i iznosi 21 eur, a smještaj u hotelu s bazenom u blizini plaže iznosi 179 eura za 2 osobe, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi 110 eura! Datum leta i povratka je 01.06.-08.06.2022.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: