Jeste za jedan odmor u Grčkoj?  Solun je jedan od najljepših gradova u Grčkoj.  Fantastično je mjesto za odmor i za opuštanje uz zalazak sunca. Posebna atrakcija grada je bijeli toranj koji će vam doslovno oduzeti dah! 

Povratna avio karta iz Zagreba (direktni let) u srcu ljetne sezone 43 eura, a hotel na samoj plaži iznosi 80 eura za 2 osobe, što bi značilo da je cijena aranžmana 123 eura po osobi! Datum leta i povratka je 17.07.-21.07. Ispod su linkovi za kupnju avio karte i rezervaciju smještaja.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: