Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Lefkada – kristalno čisto Jonsko more koje u svim nijansama tirkizne boje i u kombinaciji sa bijelim pijeskom očarat će vas na prvi pogled! Pronašli smo super ponudu u 6. mjesecu, ali postoje i neki drugi datumi pa se javite ukoliko vam ovaj ne odgovara. Direktan Let je iz Venecije + apartman s balkonom i predivnim pogledom na more će vas koštati ukupno samo 112 eura za 6 dana po osobi!

 Datum leta i povratka je 09.06.-14.06. 2022. Ispod ćete pronaći linkove za avio karte i smještaj.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA PRONAĆI ĆETE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: