fbpx

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Barcelona je glavni grad Katalonije u Španjolskoj i drugi po veličini s 1,6 milijuna stanovnika. Njegovo urbano područje proteže se izvan grada s populacijom od oko 4,5 milijuna ljudi, šesto je jedno od najnaseljenijih urbanih područja u Europskoj uniji.

Svakako posjetite najpoznatiju ulicu u Barceloni La Ramblu koja se sastoji od 5 bulevara koji se spajaju kako bi stvorili jednu dugu šetnicu.  Tisuće ljudi svakodnevno šeta po La Rambli svaki dan, gdje možete uživati u izvedbama uličnih umjetnika i odmoriti se u jednom od brojnih kafića i restorana kako bi uživali u promatranju ove živopisne ulice. Nakon šetnje La Ramblom produžite do obale kako bi uživali na plaži i zvukovima mora.

Let je iz Budimpešte, a Hotel 4**** u centru Barcelone! Ukupan iznos za 4 dana je samo 136 eura! Datum: 08.06.-11.06. Postoji jako puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovi ne odgovaraju. Avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: