Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali uvid u najnovije ponude 🙂

Nikad jeftinije do Londona! Posjetite London, prijestolnicu Engleske za samo 111 eura! U toj cijeni su avio karte + Hotel s doručkom za 4 dana boravka. Letovi su iz više gradova, iz Rijeke, Zadra. Pule ili Zagreba.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka iz primjera je Rijeka 09.06.-12.06. 2022., iz Pule 09.06.-12.06 .2022. i iz Zadra 15.06..-18.06.2022.,a iz Zagreba 08.06.-12.06.2022

Napomena: postoji jako puno i drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera. Ispod ćete pronaći linkove za kuonju avio karata i rezervaciju hotela.

AVIO KARTE IZ RIJEKE MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ PULE MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: