Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Jedno od najpopularnijih odredišta za odmor u Grčkoj, Krf je otok u Jonskom moru poznat po kozmopolitskom Starom gradu, spektakularnim pješčanim plažama i prekrasnim krajolicima. Direktan Let je iz Zagreba + Smještaj s bazenom u blizini plaže će vas koštati ukupno 150 eura za svih 8 dana po osobi. U toj cijeni je sve uključeno!

Ova nekretnina je udaljena 1 minutu hoda od plaže. Trabukos Beach Complex nudi sezonski vanjski bazen, bar, zajednički salon i vrt. Uz uslugu vratara, ovaj objekt također nudi gostima terasu. Smještaj nudi recepciju koja radi 24 sata dnevno, prijevoz do zračne luke, bankomat i besplatan WiFi u cijelom objektu.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka je 30.08.-06.09. 2022. Ispod ćete pronaći linkove za avio karte i smještaj.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA PRONAĆI ĆETE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: