Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.   Priuštite si jedno lijepo putovanje u Maltu jer smo pronašli odlične cijene avio karte. Let je iz Trsta ili Zagreba, a povratna karta iznosi samo 28 eura, odnosno 68 eura iz Zagreba! Ukoliko trebate smještaj, pronašli odlične apartmane sa bazenom uz plažu za 77 eura po osobi za 5 dana boravka! Ispod linkovi za kupnju avio karata i smještaja.

AVIO KARTU IZ TRSTA MOŽETE KUPITI OVDJE – 12.06.-16.06.

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE – 18.06.-21.06.

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: