Ljetovanje na Sardiniji vam je na dohvat ruke! Olbia je skriveni dragulj pokrajine Sassari. Za vas smo pronašli povratne avio karte po cijeni 38 eura u srcu ljetne sezone, a smještaj odličnih ocjena s doručkom će vas koštati 120 eura po osobi za 8 dana boravka. Datum leta i povratka je 26.07. – 02.08.2022. Postoji dosta drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovaj ne odgovara. Ispod se nalaze likovi za kupnju avio karte te rezervaciju smještaja.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

RESORT MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: