Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima 🙂

Jeste li znali da Cipar broji prosječno 3000 sunčanih sati godišnje? Ako to usporedimo Glasgowom u Škotskoj koji godišnje ima nešto više od 1200 sunčanih sati, shvatit ćemo koliko je savršena klima na Cipru! Osim jako puno sunca, čekaju vas prekrasne plaže, kristalno čisto more i ukusna hrana. Zvuči obećavajuće, zar ne? 🙂

Direktni let(povratna avio karta) je iz Zagreba i iznosi 40 eur, a smještaj u hotelu uz plažu iznosi svega 126 eura za 2 osobe za 8 dana, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + hotel) za jednu osobu iznosi 103 eura! Datum leta i povratka je 14.09.-21.09.2022. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karte i smještaja.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: