Ponuda uključuje
  • 1x cjelodnevna ulaznica za osobe iznad 140 cm ili 1x cjelodnevna ulaznica za osobe od 100 cm do 140 cm
  • Korištenje atrakcija i bazena od 10 do 18 sati
  • Zabavno animacijski program
  • Pjena party
  • Besplatni parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 28. 5. do 30. 6. 2022 i od 1. 9. do 15. 9. 2022

Aquapark Istralandia sa svojim atrakcijama, bazenima i bogatim animacijskim programima, predstavlja čarobni i zanimljivi vodeni svijet za sve uzraste. 

U Aquaparku će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe, uz uzbudljive atrakcije tu su na raspolaganju i bazen na valove, opuštajući hidromasažni bazen, dječji bazen s vodenim dvorcem, gusarskim brodićem i brojnim toboganima namijenjenim upravo mališanima. 

Osim već spomenutih vodenih atrakcija, ovdje ćete moći uživati i u mnoštvu dodatnih sadržaja u sklopu animacijskog programa kao što sportski turniri, natjecanja, zumba, aqua-aerobic i slično, dok su za najmlađe idealne razne radionice, dječji karnevali, klaunovi i igraonice. 

Budući da je Aquapark Istralandia osmišljen za cjelodnevni boravak, za kratki odmor i predah na raspolaganju su i brojni ugostiteljski objekti sa vrlo bogatom gastronomskom ponudom. 

Ukoliko želite provesti nezaboravne trenutke ispunjene srećom, zabavom i rekreacijom, Aquapark Istralandia je Vaš pravi izbor. 

Priuštite sebi i obitelji idealno ljetno osvježenje i druženje uz potpuno novu dimenziju zabave jer je Istralandia i ove godine za Vas pripremila nove atrakcije i mnogo iznenađenja.

Ispod se nalazi link za kupnju ulaznica

Ulaznice za Aquapark možete kupiti ovdje

Podijeli: