Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.   Priuštite si jedno lijepo putovanje u Maltu jer smo pronašli odlične cijene avio karte. Let je iz Beograda ili Zagreba, a povratna karta iznosi samo 37 eura, odnosno 43 eura iz Zagreba! Ukoliko trebate smještaj, pronašli smo odličan smještaj uz plažu za 84 eura po osobi za 8 dana boravka! Ispod linkovi za kupnju avio karata i smještaja te datumi polaska.

AVIO KARTU IZ BEOGRADA MOŽETE KUPITI OVDJE – 06.10.-13.10.

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE – 08.10.-15.10.

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: