Jedna fenomenalna prilika za odmor u Egiptu, točnije u Sharm El Sheiku, poznatom turističkom mjestu. Let je iz Venecije i iznosi 43 eura, a smještaj u odličnom Hotelu s bazenom uz plažu koji ima ocjenu 8/10 će vas koštati samo 176 eura za 8 dana za 2 osobe. Ukupni trošak cijelog aranžmana (let + hotel) za jednu osobu iznosi samo 131 eur! Datum leta i povratka je 07.01.2023.-14.01.2023. Ispod se nalaze linkovi za kupovinu karata i smještaja.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

SMJEŠTAJ U HOTELU REZERVIRAJ OVDJE

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: