Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Barcelona je glavni grad Katalonije u Španjolskoj i drugi po veličini s 1,6 milijuna stanovnika. Njegovo urbano područje proteže se izvan grada s populacijom od oko 4,5 milijuna ljudi, šesto je jedno od najnaseljenijih urbanih područja u Europskoj uniji.

Svakako posjetite najpoznatiju ulicu u Barceloni La Ramblu koja se sastoji od 5 bulevara koji se spajaju kako bi stvorili jednu dugu šetnicu.  Tisuće ljudi svakodnevno šeta po La Rambli svaki dan, gdje možete uživati u izvedbama uličnih umjetnika i odmoriti se u jednom od brojnih kafića i restorana kako bi uživali u promatranju ove živopisne ulice. Nakon šetnje La Ramblom produžite do obale kako bi uživali na plaži i zvukovima mora.

Direktni let je iz Beograda + Hotel *** za 5 dana iznosi samo 102 eura! Datum: 05.12.-09.12. Postoji jako puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovi ne odgovaraju. Linkovi za kupnju avio karte i hotela se nalaze ispod.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, molimo da ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: