Jedna fenomenalna prilika za odmor u Egiptu, točnije u Sharm El Sheiku, poznatom turističkom mjestu. Povratna avio karta (direktni let) iznosi samo 41 eur, a dostupnih datuma je više u ponudi.

Ukoliko trebate smještaj, pronašli smo odličan Hotel s bazenom uz plažu koji ima ocjenu 8/10 i koji će vas koštati samo 176 eura za 8 dana za 2 osobe. Ukupni trošak cijelog aranžmana (let + hotel) za jednu osobu iznosi samo 129 eura! Polazak je iz Venecije.

Ispod se nalaze linkovi za kupovinu karata, dostupni datumi i smještaj u hotelu.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU – 11.02.-18.02. – 41 eur

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU – 14.02.-21.02. – 41 eur

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU – 31.01.-18.02. – 41 eur

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU – 07.02.-18.02. – 45 eur

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU – 07.01.-14.01. – 50 eur

SMJEŠTAJ U HOTELU REZERVIRAJ OVDJE

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: