Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima 🙂

Jeste li znali da Cipar broji prosječno 3000 sunčanih sati godišnje? Ako to usporedimo Glasgowom u Škotskoj koji godišnje ima nešto više od 1200 sunčanih sati, shvatit ćemo koliko je savršena klima na Cipru! Osim jako puno sunca, čekaju vas prekrasne plaže, kristalno čisto more i ukusna hrana. Zvuči obećavajuće, zar ne? 🙂

Direktni let je iz Zagreba i iznosi 55 eur, a smještaj u hotelu*** Sun Rays Girne u blizini plaže iznosi 76 eura za 2 osobe, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi 93 eura!

Datum leta i povratka je 18.07.-22.07.2022. Ukoliko želite boravak od 6 ili 7 dana, stavili smo i te opcije na datume 20.07.-25.07. i 18.-25.07. Cijena za 6 dana je 108 eura, a za 7 dana 130 eura.

Ispod linkovi za sve datume i za rezervaciju hotela!

Kako mogu naći Sun Rays Girne Hotel?

Sun Rays Girne Hotel nudi jednostavan pristup iz zračne luke. Zapravo, možete čak unaprijed rezervirati i transfer iz zračne luke! Jednostavno upotrijebite odjeljak „Recite nam što trebate“ na stranici za rezervaciju kako biste obavijestili hotel da želite rezervirati prijevoz, a oni će vam se obratiti putem Agodine usluge za razmjenu poruka. Za goste koji žele voziti vlastiti automobil Sun Rays Girne Hotel ima parkiralište na samoj lokaciji, kao i dodatni prostor za parkiranje u blizini u slučaju popunjenosti prvog. Parkiranje je besplatno za goste. Automobil možete parkirati sami ili iskoristiti uslugu parkiranja koju nudi hotel. Tražite li jednostavan način da obiđete Girne privatnim prijevozom, hotel vam može organizirati prijevoz taksijem ili najam automobila.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 18.-22.07

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 20.-25.07

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 18.-25.07

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: