Ponuda uključuje
  • 2x noćenja (3 dana) u dvokrevetnoj Standard sobi s balkonom za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno)
  • Polupansion (buffet doručak i večera) 
  • Neograničenu konzumaciju pića iz automata uz večeru (voda, vino, pivo, bezalkoholna pića)
  • Besplatni WiFi
  • Besplatni parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 11. 9. do 25. 9. 2022

Odaberite opuštajući odmor u hladu borova samo nekoliko metara od mora! Ljeto u hotelu Alem!

Baška Voda je udaljena svega desetak kilometara od grada Makarske. Poznata je po dugim šljunčanim plažama, kristalno čistom moru i ugodnoj ljetnoj klimi zbog svježeg zraka iz okolnih planina. Od hotela Alem imate samo 400 metara do plaže Adrijana i 500 metara do plaže Oseka. Baška Voda je također odlična polazišna točka za istraživanje bogate kulturne baštine i prirodnih ljepota cijele Dalmacije.

Hotel Alem nudi 99 dvokrevetnih soba i 9 dvokrevetnih apartmana, s mogućnošću izbora pogleda prema moru ili prema umirujućem zelenilu obližnjeg parka. 
Sobe u hotelu Alem imaju ormar, stol i vlastitu kupaonicu. Hotelski restoran nudi buffet doručak i večeru. Uživajte na terasi restorana u romantičnoj večeri uz glazbu uživo.  Gostima su dostupne i sportske aktivnosti. U sklopu turističkog naselja na raspolaganju su tereni za košarku, odbojku, mali nogomet i boćalište. 
Za goste je svakodnevno dostupna samoposluga robe široke potrošnje sa zelenom tržnicom, te prodavaonica kruha i pekarskih proizvoda. 

Više slika i rezervaciju hotela možete napraviti ovdje

Podijeli: