Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Jedno od najpopularnijih odredišta za odmor u Grčkoj, Krf je otok u Jonskom moru poznat po kozmopolitskom Starom gradu, spektakularnim pješčanim plažama i prekrasnim krajolicima. Pronašli smo povratne avio karte iz Zagreba (direktni let) za svega 20 eura + smještaj na samoj plaži s bazenom još dodatnih 56 eura, stoga cijeli aranžman (avio karte + smještaj) iznosi samo 76 eura za 8 dana na Krfu!!! Cijena je po osobi. Smještaj također nudi mogućnost transfera od aerodroma.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka je 13.09.- 20.09. i 20.09.-27.09.2022. Ispod ćete pronaći linkove za avio karte i smještaj.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: 13.-20.09.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: 20.09.-27.09.

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA PRONAĆI ĆETE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod ispod i poašaljite nam. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: