Budva vam je na dohvat ruke i ovo jee lijepa prilika za ljetovanje u Budvi. Direktni let iz Zagreba za Podgoricu iznosi 42 eura i uključuje i povratnu avio kartu, a smještaj u apartmanu će vas koštati samo 48 eura za 5 dana, što bi značilo da je cijeli paket aranžman samo 90 eura po osobi za 5 dana, Autobusi iz Podgorice do Budve su jako jeftini i vrlo često voze. Možete ih ovdje rezervirati.

Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju apartmana te dostupne datume. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE – 12.-16.07. -42€

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE – 09.-12.07. – 45€

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE – 05.-12.07. – 45€

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU APARTMANA

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: