Jeste za jedno putovanje u Maroko, državi koja živi punim plućima od jutra do mraka bilo da se prošetate u jutarnjim ili večernjim satima, uvijek je vreva i veselje. Pronašli smo odlične cijene za posjet Maroku i to s polaskom iz Zagreba! Avio karta u oba smjera iznosi 93 eura. Smještaj u Maroku je jako jeftin, hoteli počinju već od 12 eura po osobi za 5 dana boravka. S obzirom da je ponuda smještaja raznolika ispod smo vam stavili link gdje možete odabrati hotel po želji.

Ispod su linkovi za kupovinu avio karte te ponuda Hotela. Datum polaska i povratka je 18.-22.10.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE

Let ima presjedanje preko aerodroma u Milanu.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: