Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima 🙂

Osim jako puno sunca, na Cipru vasčekaju vas prekrasne plaže, kristalno čisto more i ukusna hrana. Zvuči obećavajuće, zar ne? 🙂

Direktni let je iz Zagreba i povratna avio karta iznosi 57 eura, a smještaj u hotelu*** Sun Rays Girne u blizini plaže iznosi 154 eura za 2 osobe, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi 134 eura za 8 dana na Cipru! Datum leta i povratka je 20.07.-27.07.2022. Stavili smo vam još par datuma koji su dostupni u 7. mjesecu.

Ispod linkovi za sve datume i za rezervaciju hotela!

Kako mogu naći Sun Rays Girne Hotel?

Sun Rays Girne Hotel nudi jednostavan pristup iz zračne luke. Zapravo, možete čak unaprijed rezervirati i transfer iz zračne luke! Jednostavno upotrijebite odjeljak „Recite nam što trebate“ na stranici za rezervaciju kako biste obavijestili hotel da želite rezervirati prijevoz, a oni će vam se obratiti putem Agodine usluge za razmjenu poruka. Za goste koji žele voziti vlastiti automobil Sun Rays Girne Hotel ima parkiralište na samoj lokaciji, kao i dodatni prostor za parkiranje u blizini u slučaju popunjenosti prvog. Parkiranje je besplatno za goste. Automobil možete parkirati sami ili iskoristiti uslugu parkiranja koju nudi hotel. Tražite li jednostavan način da obiđete Girne privatnim prijevozom, hotel vam može organizirati prijevoz taksijem ili najam automobila.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 20.-27.07 – 57 eura

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 01.08.-05.08 – 65 eura

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 20.-25.07 – 86 eura

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE – 29.07.-01.08. – 83 eura

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: