Ponuda uključuje
  • 2x noćenje za 2 osobe (3 dana)
  • Buffet doručak
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatan parking
  • Ponuda se može iskoristitit do 18. 7. 2022

Prekrasan obiteljski Hotel Žućo udaljen svega 200 metara od Jadranskog mora, nudi Vam ugodan smještaj u svojih osamnaest spavaćih soba, kao i mogućnost uživanja u lijepom restoranu sa prekrasnom terasom (sto sjedećih mjesta). Hotel Žućo zadovoljit će sve Vaše potrebe i zahtjeve za nezaboravnim odmorom.

Dvokrevetna soba: 18 m², klima-uređaj, vlastita kupaonica, garderoba ili ormar, radni stol, TV, mali prostor za sjedenje.

Hotel Žućo nalazi se na 6 minuta hoda od plaže i 500 metara od središta grada. U okviru objekta gostima su na raspolaganju bife restoran u kojem se svakog jutra poslužuje švedski stol za doručak.

Teniski teren smješten je svega 150 metara, a odbojkaški teren 500 metara od hotela. Hotelsko osoblje može pomoći organizirati izlete do obližnjih nacionalnih parkova i drugih zanimljivih odredišta. Tržnica je udaljena 500 metara, dok do trgovine prehrambenih proizvoda ima 200 metara. Zračna luka Split nalazi se na 81 km od objekta. Glavni autobusni kolodvor smješten je 400 metara od hotela. Trajektna luka, iz koje polaze dnevne linije do okolnih otoka, udaljena je 600 metara.

Ispod se nalazi link za rezervaciju.

Više slika i rezervaciju možete napraviti ovdje

Podijeli: