Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Jedno od najpopularnijih odredišta za odmor u Grčkoj, Krf je otok u Jonskom moru poznat po kozmopolitskom Starom gradu, spektakularnim pješčanim plažama i prekrasnim krajolicima. Pronašli smo avio karte iz Zagreba (direktni let) u 8. mjesecu za svega 20 eura, a povratna je vaša za 53 eura! Jako puno datuma je dostupno, ispod ćete pronaći sve datume i linkove za kupovinu. Osim toga, stavili smo vam linkove na stranice gdje ćete pronaći najbolje cijene smještaja.

Ispod ćete pronaći linkove za avio karte , datume u 8. mjesecu i smještaj.

POVRATNU AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

09.-16.08. – 53€

30.-06.08. – 54€

02.-09.08. – 74€

13.-16.08. – 74€

23.-30.08. – 82€

06.-09.08. – 94€

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod ispod i poašaljite nam. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: