Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Glavni grad Austrije – Beč, nudi spoj carske tradicije, glazbe i dopadljivog šarma. Grad koji nadahnjuje starim i novim, a uvijek ima na raspolaganju neko ugodno mjesto u kavani ili konobi.

Povratna avio karta iznosi svega 12 eura + Hotel u centru grada za produženi vikend (pet-pon) iznosi samo 58 eur ! Linkovi za kupnju avio karte, datumi i link za rezervaciju hotela se nalaze ispod. Polazak je iz Banja Luke ili Zadra.

Napomena: Ukupna cijena 70 eura je ukoliko letite iz Banja Luke, ukoliko letite iz Zadra ukupna cijena za 4 dana je 87 eura.

AVIO KARTE (pet-pon) IZ BANJA LUKE MOŽETE KUPITI OVDJE:

16.-19.09. -12€

23.-26.09. -13€

02.-05.09. – 22€

AVIO KARTE(pet-pon) IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE:

09.-12.09. – 29€

23.-26.09. – 32€

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, molimo da ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: