Jeste za jedan odmor na jugu Italije? Let je iz Zadra(direktni) i iznosi 14 eura u jednom smjeru, a povratna je vaša za 27 eura! Ukoliko uzmete aprtman s doručkom koji košta 26 eura po noćenje, cijeli aranžman će vas koštati 105 eura za 4 dana! Ispod se nalaze linkovi za kupovinu karata i datumi, kao i opcije za smještaj. Postoje i drugi datumi u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi.

OVDJE I KUPI AVIO KARTU

15.-18.09. -27 eura

18.-22.09.- 31 eur

18.-25.09. – 35 eur

22.-25.09. – 39 eur

APARTMAN REZERVIRAJ OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: