Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Evo jedne odlične prilike za posjetiti Amsterdam! Povratna avio karta je iz Splita iznosi 58 eura, iz Dubrovnika 60 eura, a iz Ljubljane 70 eura! Ispod ćete pronaći linkove za avio karte te za smještaj. Više datuma u ponudi.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi.  Ispod ćete pronaći linkove za avio karte, datume i linkove za najbolje cijene smještaja.

AVIO KARTU IZ SPLITA MOŽETE KUPITI OVDJE – 26.-29.10. – 58 eur

18.-24.10. – 61 eur

AVIO KARTU IZ DUBROVNIKA MOŽETE KUPITI OVDJE – 20.-27.10. – 60 eur

20.-23.10. – 65 eur

AVIO KARTU IZ LJUBLJANE MOŽETE KUPITI OVDJE – 13.-20.10. – 70 eur

25.-28.10. – 71 eur

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: